Musikktjenester

Guitarplayer hands

Arrangementarbeid

Noen artister/band har låtidéer og trenger i ulikt omfang hjelp til låt-arrangment før innspilling i studio. Vi har lang erfaring med slikt arbeid og kan i samarbeid med artist/band bygge opp arrangment på låt, slik at den blir klar for innspilling i studio.

Studioinnspilling

Pink Link Production har profesjonelt studio for innspilling av låter, Studio 7b i Bergen.

Musikerarbeid ved studioinnspilling, som koring etc.

Skulle artist/band ha behov for musiker på innspillinger, kan vi hjelpe til med det aller meste. Bengt Bakke hos Pink Link Production gjør musikerarbeid på gitar, bass og synth mm. Andre musikere kan hentes inn ved behov fra våre kontakter i musikkbransjen.

Kor og andre behov ved studioinnspilling

Skulle artist/band ha behov for koring eller annet på innspillinger, kan vi hjelpe til med å finne korister og annet fra våre kontakter i musikkbransjen.

Lydmiks og annet etterarbeid av innspilling

Bengt Bakke hos Pink Link Production har utdannelse fra Nors lydskole (NISS) Han har lang erfaring med lydmiks og annet etterarbeid av studioinnspillinger som er utgitt på digitale musikktjenester og på cd.

Mastering av innspilling

Vi har samarbeidsavtale med dyktig fagfolk både i inn og utland som tar seg av masteringprosessen av innspillinger og klargjør dem for utgivelsen.

Tjenester

Guitarplayer hands

Musikktjenester

Vi tilbyr diverse studioarbeid som blant annet arrangementsarbeid, studioinnspilling, musikerarbeid, koring, mastering, miksing og andre behov og ønsker i forbindelse med din utgivelse.

Les mer…

slide11BW

Utgivelsestjenester

Vi gjør din musikk tilgjengelig på 18 tjenester, som Spotify, Itunes, Wimp osv. Vi sørger for at alt av rettigheter og avtaler ifm din utgivelse er tatt hånd om og markedsfører deg via våre kanaler.

Les mer…

400x250 Benedikte

CD- trykk

Dersom artist/band ønsker seg «Promotion-not for sale»-cd eller cd for salg, sørger Pink Link Production for registreringsarbeid, utforming av layout, trykk av cd, innlegg med mer.

Les mer…