Om oss

Bengt Bakke og Johnny Berg står bak labelen Pink Link Production, som i desember 2014 hadde sin første utgivelse til digitale musikktjenester. Basert på vår lange erfaring i musikkbransjen innså vi at det fantes et stort behov for et selskap som kan tilby artister/band skreddersydde tjenester ut fra den enkeltes behov for sin musikkutgivelse, til gunstige priser og betingelser.

Ingen utgivelser er like, fordi artister/band har ulike behov og ønsker for sin unike utgivelse. Med vår kompetanse kan vi utføre de tjenestene som måtte være ønskelig for artist/band, slik at disse får utgitt musikken sin med best mulig kvalitet og profesjonell standard i alle ledd av prosessen.

Bengt itl web

Bengt Bakke

Stilling: Daglig leder
Telefon: 916 39 143
Epost: Bengt@pinklinkproduction.no

Bengt Bakke er daglig leder hos Pink Link Production. Han har ansvaret for alt arbeidet som gjøres med musikken fra arrangementarbeid til lydmiks og annet etterarbeid av innspillingene til utgivelsen. Han kvalitetssikrer også masterarbeidet som gjøres av vår samarbeidspartner, slik at vi forsikrer oss om at vi leverer optimalt produkt til artist/band som utgir musikk via Pink Link Production.

Bengt har utdannelse fra Norsk Lydskole (NISS). Han har drevet med lydmiks og studiovirksomhet i mer enn 20 år. Han eier og driver Studio 7b i Bergen, hvor artister og band, som gir ut musikk på Pink Link Production sin label, har profesjonelle og moderne fasiliteter til disposisjon ved musikkinnspillinger til sin utgivelse. Bengt er også musiker og har blant annet bidratt på en rekke utgivelser på digitale musikktjenester og cd. Han gir også ut sin egen musikk på digitale musikktjenester på Pink Link Production sin label, under artistnavet Tanah.

Johnny til web

Johnny Berg

Stilling: Administrativ manager
Telefon:
Epost: Johnny@pinklinkproduction.no

Johnny Berg er administrativ manager hos Pink Link Production. Han har ansvaret for alt av registreringer, rapporteringer og papirarbeid som må gjøres ved musikkutgivelser og oppfølging av artister/band etter utgivelser.

Johnny Berg har femårig juridisk-, administrativ- og økonomisk utdannelse fra Universitetet i Bergen og BI Bergen. Han er også låtskriver gjennom 20 år og vokalist med flere musikkutgivelser i sin katalog. Han gir nå ut sin egen musikk hos Pink Link Production.