(We Are All) Sons and Daughters of America av Johnny Berg er ute nå på Spotify og andre digitale musikktjenester!!

coverfoto-plphjemmeside

Johnny Berg sin nye singel “(We Are All) Sons and Daughters of America” er ute nå på Spotify, Apple Music, iTunes og andre digitale musikktjenester. Johnny Berg har gitt ut tre album og elleve singler på digitale musikktjenester siden 2013.

 

Bakgrunnen for utgivelsen av låten er Johnny Berg sine sterke bånd til USA – hvor han på mange turer og road trips gjennom 23 år har opplevd og sett mye på godt og vondt i alle landets 50 stater. Singelen er en oppfølger til singelen “One-Line Solutions” som ble utgitt i oktober i fjor, i forkant av det amerikanske presidentvalget – en låt inspirert av Donald Trump sin oppførsel i valgkampen.

 

“(We Are All) Sons and Daughters of America” tar utgangspunkt i mange møter Johnny Berg har hatt med mennesker fra alle samfunnslag ute på den amerikanske landeveien de siste årene – mennesker som har gitt uttrykk for sin frustrasjon og bekymring over avstanden mellom den amerikanske drømmen og den amerikanske virkeligheten – en avstand mange amerikanere mener blant annet skyldes det amerikanske politiske systemet og dets koblinger til næringslivet og særinteresser, som mange opplever prioriteres fremfor det brede laget av det amerikanske folket. Valget av Donald Trump som landets neste president – som skaper uvanlig stor bekymring og usikkerhet i USA og verden – kommer blant annet som et resultat av denne misnøyen hos mange amerikanere, og har vært en viktig inspirasjonskilde for dagens utgivelse fra Johnny Berg. Samtidig er temaet i låten mer universelt, og omhandler utfordringer mange land står ovenfor på sine vis – inkludert Norge.

 

Hør og kjøp låten her;  (We Are All) Sons and Daughters of America by Johnny Berg (iTunes)