Tjenester

Noen artister/band har låtidéer og trenger hjelp gjennom hele prosessen fra arrangementarbeid på låter før studioinnspilling og helt frem til utgivelse. Andre artister/band har kanskje allerede ferdig lydmikset og låtmateriale. Disse ønsker hjelp til selve utgivelseprosessen.

Pink Link Production kan tilby artist/band tjenester i arbeidet med musikken fra arrangement til ferdig mastering. Vi tilbyr også alle tjenester med papirarbeidet i utgivelseprosessen til digitale musikktjenester. Ønsker artist/band «Promotion-not for sale»-cd av den digitale utgivelsen, kan vi ordne arbeidet med å levere det. Det samme gjelder cd-for-salg, som artist/band da selv selger på konserter etc.

Vi kan hjelpe artist/band som tar sine første skritt inn i musikkbransjens verden, til den profesjonelle med mange utgivelser i katalogen. Vi tilbyr skreddersydde tjenester og betingelser ut fra artist/band sitt eget ønske for singel-, EP- eller albumutgivelse.

Cool guitarist
slide11BW

Utgivelsestjenester

Vi gjør din musikk tilgjengelig på 18 tjenester, som Spotify, Itunes, Wimp osv. Vi sørger for at alt av rettigheter og avtaler ifm din utgivelse er tatt hånd om og markedsfører deg via våre kanaler.

Les mer…

Guitarplayer hands

Musikktjenester

Vi tilbyr diverse studioarbeid som blant annet arrangementsarbeid, studioinnspilling, musikerarbeid, koring, mastering, miksing og andre behov og ønsker i forbindelse med din utgivelse.

Les mer…

400x250 Benedikte

CD- trykk

Dersom artist/band ønsker seg «Promotion-not for sale»-cd eller cd for salg, sørger Pink Link Production for registreringsarbeid, utforming av lay out, trykk av cd og innlegg med mer.

Les mer…